Referenties

“EFT…..het werkt! Maar hoe het werkt….weet ik nog steeds niet.
Na een inbraak in mijn huis in augustus 2015 waarbij ik een inbreker onder aan de trap tegen het lijf liep nodigde Jan Erik mij uit voor meerdere sessies EFT. In de periode na de inbraak had ik last van angst, zweet en paniekaanvallen thuis, maar ook op straat. Ik durfde ’s morgens vroeg bijna niet meer te gaan hardlopen doordat ik gehinderd werd door plotselinge angstmomenten/paniekaanvallen. Soms liep ik ergens en brak letterlijk het angstzweet mij uit.. Ik heb heel veel baat gehad bij EFT, vooral de eerste dagen na de inbraak. De angst en zweetaanvallen werden fors minder. Zoals ik al zei…hoe het werkt,weet ik niet…..het was bijzonder te ervaren dat het werkt.
Ik kan Jan Erik dan ook van harte aanbevelen!
Mocht je twijfelen over EFT….gewoon doen en ervaren!

Ingrid de Laet, Den Haag

“ Na 35 jaar hypochondrische klachten en twee EFT behandelingen voel ik mij meer ontspannen en hoef ik niet meer continu alert te zijn op lichamelijke signalen.
Ik durf mijn hart weer te belasten(sporten) en heb tot nu toe geen angstaanvallen meer gehad.
Ik voel me sterker en heb meer vertrouwen in mijzelf, ben nog wel steeds benieuwd of dat zo blijft….”

Mevr. C. Schonewille, Den Haag

“Ondanks mijn nuchtere en over het algemeen zeer kritische instelling met betrekking tot alles wat niet onmiddellijk theoretisch onderbouwd is besloot ik tot een sessie EFT bij Jan Erik van Groen om van mijn hoogtevrees en claustrofobie af te komen.
De resultaten zijn ronduit opzienbarend.
Na één sessie van een uur stapte ik weer zonder enige angst in een lift, iets wat ik zeker de laatste 15 jaar niet meer had gedaan!
Ik kan het iedereen aanraden. EFT is laagdrempelig en heeft mijns inziens zeer veel potentie”.

Dhr. S.R. Financiëel Analist, Den Haag

© 2024 EFT Den Haag | Hosted by Yocto