Jan Erik van Groen

Sinds 2003 zelfstandig coach/trainer en psychosociaal therapeut.
Na een opleiding maatschappelijk werk heb ik een driejarige Gestalttherapie training gevolgd en vervolgens gestart met Zenmeditatie training. In 1998 bij Bureau Optima Trainingen begonnen als trainer/therapeut. Sinds die tijd heb ik opleidingen/trainingen gevolgd in Voice Dialogue,  Reiki, Mediation,  Systemisch werk (organisatie/familieopstellingen), kortdurende oplossingsgerichte therapie, EMDR (traumabehandeling), Emotional Freedom Techniques 1 t/m 5.  Daarnaast allerhande workshops bezocht: NLP, clownswerk, massage, Big Mind, Biodanza, Matrix Reimprinting, Quantum Touch

Ik coach mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en geef psychosociale therapie.

Toen ik jaren geleden geconfronteerd werd met iemand met een naaldenfobie die inmiddels meerdere sessies “praattherapie” achter de rug had ontdekte ik EFT. Eindelijk een concreter tool waarmee ik mensen op een snelle, effectieve en weinig belastende wijze van forse problemen af kan helpen en ze kan helpen hun volle potentieel te ontwikkelen! Alles wat ik hiervoor heb geleerd en ervaren helpt mij om de EFT werkwijze efficiënt en effectief toe te passen en aan anderen te leren.

Voor mijn overige aktiviteiten op het gebied van coaching en training verwijs ik u graag naar www.kairos.nu

© 2024 EFT Den Haag | Hosted by Yocto